Twitter Facebook LinkedIn Mail
Tel: 06 23815705


Share Link

Contact
Naam

E-mail adres

Bericht

Coaching wanneer het jou uitkomt,
via e-mail/skype/chat/whatsapp/telefoon

Anno 2018 kan het natuurlijk niet anders dan dat er ook voor coaching geen face-to-face contact nodig is.

Uit wetenschappelijk onderzoek is zelfs gebleken dat E-coaching in sommige gevallen betere resultaten geeft dan face-to-face coachen.

Buiten dat is het voor jou misschien gewoon makkelijk omdat E-coaching altijd kan wanneer het jou uitkomt. Of misschien is de drempel tot E-coaching voor jou gewoon een stuk lager dan daadwerkelijk een afspraak met een onbekende te maken. De wat meer anonieme manier van E-coaching maakt vaak dat je makkelijker over dingen praat, je jezelf meer laat zien, en dat er snel tot de kern gekomen wordt. Ook kun je online vaak wat langer nadenken over ideeën en op het moment dat je iets te binnen schiet dit meteen delen.

Mocht je toch behoefte hebben aan meer persoonlijk contact kunnen we natuurlijk altijd een afspraak maken en een keer telefonisch of face-to-face praten.

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@stephahead.nl voor meer informatie. Telefonisch of via sms/app mag natuurlijk ook: 0623815705

E-coaching wordt vaak ingezet als extra begeleiding bij het reguliere coachingstraject of als nazorg van het coachingstraject. Ik streef er naar om binnen 24 uur te antwoorden.

Ook via e-mail/skype/telefoon is de kennismaking/intake kosteloos.

Stephanie Jonker LifeCoaching © 2018
Webdesign by Informco